22 februari 2013

Välkommen till Kokodrill


Välkommen till min nya syblogg!

Några av de första plaggen som blivit uppsydda under namnet Kokodrill har gått till mina barn. Mina söner T och K önskade sig mjuka härliga byxor att gå på dagis och i skolan med. De fick välja tyger själva och resultatet blev uppskattat av de små.

Bilderna blev inte de bästa för de små kunde inte låta dem vara så jag fick passa på att ta bild när det inte var några små händer i vägen.

Dessa blå i stl 104 valde K, de små ugglorna ville han så gärna ha med så de fick kika fram vid fickorna. Han ville ha både mudd upptill och vid fötterna så mjuka och stora som möjligt, han tycker inte om nr något sitter åt.Dessa grå byxor valde min stora pojke T, han är mycket för svart och grått nu och stjärntyget är en storfavorit hos honom. Han ville att mudden skulle vara lite tightare vid fötterna så det skulle bli lättare att trä över stockarna när han skall ta på sig överdsagsbyxor.


Det som blev bra med dessa byxor var att jag äntligen fick till dekorsömmen med overlocken, det gör sig inte alls på bilderna men det blev fint i verkligheten.
Det som blev mindre bra var att ficköppningarna blev förstora på de små byxorna i stl 104, dock blir ju då fördelen, mindre fickor = mindre saker att hitta i fickan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar